Български English

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ в “Център по превенция на правонарушенията“ на 27 ноември 2023 г.

Ден на отворените врати

Във връзка с предстоящата кампания “16 СВЕТОВНИ ДНИ СРЕЩУ НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИ“ на ООН, Асоциация “Деметра” ще проведе ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ в “Център по превенция на правонарушенията“ (ж.к. Сухата река, блок 18, до вход А).

В Центъра се предлагат специализирани услуги за жертви на насилие и за извършители на насилие, както и координирани действия с институции, в посока превенция и борба с домашното насилие. Гости на събитието ще са партньори от организацията “Global Rights For Women” от Минесота, основатели на модела на Координиран отговор на Общността в борбата с домашното насилие.

На събитието Асоциация “Деметра” и ГДНП ще представят нов методически инструмент за измерване ефективността на специализираните програми, сертифициран от WWP (“Европейска мрежа за работа с извършители“), както и чатбот за пострадалите от насилие. И двете инициативи се изпълняват в рамките на проект ISEDA („Иновативни решения за елиминиране на домашното насилие“), подкрепен по програма “Хоризонт Европа 2020г.” реализиран в партньорство с 9 държави в ЕС.

27.11.2023 г.
14:00-16:00 ч.
Център по превенция на правонарушенията (ж.к. Сухата река, блок 18, до вход А)

Последвайте ни в социалните мрежи:
https://instagram.com/demetra.association
https://www.facebook.com/association.demetra.bulgaria
https://www.linkedin.com/company/demetra-association/

25 years Association Demetra

News and Events