Български English

Екип от Асоциация „Деметра“ проведе среща с кмета на гр.Айтос – г-н Васил Едрев

397023_639343216076869_930515020_n                      logo biznes centyr                           logo obshtina burgas                                        logo mvr                                  logo norvejki fond

На 04.12.2015г. екип от специалисти от Асоциация „ДЕМЕТРА“ –Бургас и СНЦ „БИЗНЕС ЦЕНТЪР БУРГАС“, работещи по проект „Да окажем по-ефективна помощ и достигнем до скритото домашно насилие“, който се финансира по Мярка 4 „ Услуги за подкрепа на жертвите на домашно насилие“, Програма BG 12 „Домашно насилие и насилие основано на полов признак“ по Норвежки финансов механизъм 2009-2014, с програмен оператор Дирекция „Международни проекти“ при МВР – гр. София, проведе среща с кмета на гр.Айтос- г-н Васил Едрев.
Беше подробно представен проектът, целите и заложените дейности за реализирането му.
Г-н В.Едрев предложи да се проведе такава среща след Коледните и Новогодишните празници и с кметовете на съставните населени места в община Айтос, защото и според него кметовете са тези, които първи откликват на нуждите на жителите им и е целесъобразно същите да се запознаят с услугите, които предлага екипът на мобилната група. Допълнително ще бъде уточнена датата на провеждането и.
Веднага след срещата беше проведена и разяснителна среща с жени от ромската махала на гр.Айтос.
Предстои провеждането на такива срещи и с кметовете на градовете Карнобат, Поморие и Средец.

 

A-1 (1)

25 години Асоциация Деметра

Новини и събития