Български English

РЕГИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ „РАЗВИВАНЕ НА РЕГИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ, ЗАЩИТА, НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ И ПОЛИТИКИ В БОРБАТА СЪС СЕКСУАЛНО НАСИЛИЕ“

На 23 октомври 2018 г. в Експозиционен център „ФЛОРА“, Приморски парк, гр. Бургас ще се проведе конференция на тема: „Развиване на регионална стратегия за превенция, защита, наказателна отговорност и политики в борбата със сексуалното насилие“ /Обмен на добри практики между България, Румъния, Великобритания и Северна Ирландия/. Събитието се организира в рамките на проект „ Safe community – safe children”, който Асоциация Деметра изпълнява за следващите три години, с финансовата подкрепа на OAK Fondation.

Конференцията се организира  в партньорство между  Британското посолство в Република България и Асоциация Деметра, които стартираха и първият в страната Център за помощ на жертви на сексуално насилие. Цел на конференцията е да се повиши обществената чувствителност по проблема и като се използва опита на партньорите, да се  разработи  регионална стратегия по превенция на сексуалното насилие за децата и младежите.

 

Екипа на Асоциация „Деметра“

25 години Асоциация Деметра

Новини и събития