Български English

Обучителен семинар за професионалисти от Регион Пловдив

397023_639343216076869_930515020_n                                    asp_logo_big                                  Logo_Medicor Liechtenstein Jul 12                                           oak

 

По Проект: „Превенция на сексуалната експлоатация на деца в контекста на деинституционализация“ с финансовата подкрепа на Фондация ОАК и Фондация Медикор, партньор по проекта е Агенция за социално подпомагане. През втората година от реализацията на проекта се организира и проведе третият по ред обучителен семинар за професионалисти от регион Пловдив, една от трите области обхванати в проекта. Обучението се проведе на 01 и 02 декември в Хотел „АкватониК“ – град Велинград, а участие в него взеха 45 професионалиста. В рамките на обучението беше представен проект на „Наръчник за професионалисти“ работещи по проблемите на сексуалната експлоатация над деца.
Бяха обхванати теми като самооценка, самоопределяне, моят емоционален свят, гняв и как да се справям с гнева, умения за решаване на междуличностни конфликти, знания за насилието и сексуалното насилие.
Всички участници в обучението получиха на електронен носител копие на наръчника.

 

оак семинар велинград

25 години Асоциация Деметра

Новини и събития